ZA NJIM LUDUJU DEVOJČICE: Mateja otkrio svoju tajnu iz "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

- I ako pobedim i ako ne pobedim moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi - izjavio je Mateja Vukašinović

Najveći šarmer u "Pinkovim zvezdicama" je bez ikakve sumnje Mateja Vukašinović za kojim devojčice lude, a talentovani pevač otkriva da li mu prija tolika pažnja kao i ko mu je najdraži član žirija.

– Veoma sam ponosan na dosadašnji plasman. Moram da priznam da mi se život promenio u svakom smislu. Imam više obaveza u kojima uživam ali mi nedostaje slobodno vreme. Najdraži član žirija mi je Leontina a naravno pored nje tu je i luda energija Goce Tržan (moj tip definitivno), Milanov mladalački duh, Jelenina želja da sve takmičare podrži. I Hari koji deluje ponekad povučeno ali i u njemu ima itekako mladalačkog duha. One big respect for fantastic 5 - izjavio je Mateja.

Na pitanje da li ga prepoznaju na ulici i kako na to reaguje, on je odgovorio:

– Da ima dosta takvih trenutaka i to mi stvarno prija. Ovom prilikom hoću da pozdravim moj fan klub "Vukašinovićke" (mnogo ih volim) i sve ljude koji me podržavaju.

Bez obzira što je preko noći postao veoma popularan, mladi pevač i dalje čvrsto stoji na zemlji i ima jasan plan šta želi da ostvari u životu.

– Kad imaš zacrtan cilj u životu i ako si motivisan, ako vredno i posvećeno radiš na njemu, ostvariće ti se. Ja na ovo takmičenje gledam kao jedan veoma dobar početak. I ako pobedim i ako ne pobedim moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi - zaključio je Vukašinović.

(Telegraf.rs/izvor: e-turneja.com)