PAKAO BOSANSKE VODITELJKE: Hirurzi su mi unakazili lice i zamrzli osmeh! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Leto 2013. je nepovratno promenilo moj život - konstatuje Lejla Zvizdić

Lejla Zvizdić, bosanska voditeljka i urednica, htela je estetskim zahvatom da ukloni višak kože na gornjim kapcima i poveća usne. Međutim, ta želja joj se pretvorila u potpunu agoniju.

- Priča počinje u junu 2013. To je bilo leto koje je nepovratno promenilo moj život - konstatuje Lejla.

- Danas, dve godine posle, i dalje imam zadebljanja na licu i asimetriju nazolabijalnih brazdi. Mimika lica još nije posve fleksibilna, imam i povremene otekline, odnosno posledične granulome, koje ću morati da odstranim hirurškim putem. Potom sleduje rešavanje problema atrofije lica - dodala je Zvizdićeva.

- Meni je ovaj problem centar života već dve godine. Želim da okrenem novi list ili, bolje rečeno, stari. Hoću da vratim svoj život, svoj osmeh, karijeru, da budem srećna žena, majka, supruga, ćerka, prijateljica - završila je Lejla, i dodala kako ne očekuje sažaljenje javnosti, već da ljudi njeno iskustvo iskoriste.

- Javila se i poliklinika u kojoj je voditeljka radila operaciju:

- Gospođa Lejla Zvidzić je, nekoliko dana posle operacije, prema vlastitom iskazu, otišla na more gde je dobila ubod pčele i primila lekove u ambulanti na vlastitu ruku koje nije smela da primi. Oni su izazvali alergijsku reakciju, što je potkrepljeno medicinskom dokumentacijom i dokazivo na sudu - piše u saopštenju klinike na Fejsbuku.

(Telegraf.rs/Azra/Nova.ba)