SUPRUGA ĐUZE STOJILJKOVIĆA: Glumci su zaboravili mog muža

- U šoku sam jer svi imaju moj broj telefona. Kad se snimalo i radilo, svi su me zvali po nekoliko puta dnevno, a sada nema nikog - rekla je Dušanka Stojiljković

Glumac Vlastimir Đuza Stojiljković primljen na Kliniku za infektivne bolesti zbog infekcije, a njegovo stanje je stabilno. Njegova supruga Dušanka rekla je da se razočarala u mnoge kolege njenog muža jer se oni ne raspituju za njegovo zdravstveno stanje.

Đuza Stojiljković hitno prebačen u bolnicu

- Mnogo mi je teško i ne znam kako ću izdržati sve ovo. Jedino me teši što za Đuzu brine tim lekara koji su stručni i najbolji u svom poslu. Redovno ga posećujem i trudim se da mu ništa ne fali. Nadam se da ćemo ovo zajedno izgurati - rekla je Dušanka za "Kurir", i dodala:

- Oni od kojih smo očekivali da će nam pomoći to su i uradili. To nisu ljudi iz javnog života. Od glumaca se ne javlja niko. U šoku sam jer svi imaju moj broj telefona. Kad se snimalo i radilo, svi su me zvali po nekoliko puta dnevno, a sada nema nikog. Jedino se javlja Svetozar Cvetković, koji brine o njegovom zdravlju - navela je Đuzina supruga.

Ona je otkrila da lekari očekuje da se oporavi.

- Dok se lečio u Sokobanjskoj, progovorio je nakon moždanog udara. Posle pet dana oterao je logopeda jer mu više nije bio potreban. Kaže, šta ima on mene da uči. Sad je malo lošije i ne govori mnogo, ne zato što ne može, nego što je iscrpljen od svega - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)