FENOMENALNA MARIJA SERDAR: Evo kako je izvela hit Kristine Agilere (VIDEO)

- Bilo je sitnica, potpuno relevantno za tvoj način pevanja, i zadala si zadatak, ne samo svojoj grupi, već svima koji su pevali - rekla je Leontina

Marija Serdar imala je još jedan uspešan nastup u "Pinkovim zvezdicama". Ona je izvela pesmu "Hurt" i oduševila publiku.

- Bilo je sitnica, potpuno relevantno za tvoj način pevanja, i zadala si zadatak, ne samo svojoj grupi, već svima koji su pevali - rekla je  Leontina.

- Meni baš nije relevantno, jedan od tvojih lošijih nastupa. Za moj ukus je tako... Za tebe, kao najbolju, je nedopustivo da imaš netačnost u hiljaditu, smatra on. Sada si bila 9,8 od 10, a nemoj to da radiš, nemoj da me ljutiš - poručio joj je Hari.

Inače, pravila u "Pinkovim zvezdicama" su nešto drugačija i takmičari su nastupali isto kao i njihove kolege iz "Pinkovih Zvezda". Žiri je glasaoputem tableta.

Grupe su po četiri takmičara, od kojih dvoje idu direktno direktno u polufinale, dok drugih dvoje idu u duel. Ima pet grupa. Iz duela, po jedan takmičar ide u polufinale, dok drugi ide u acapella deo. Iz "a cappella" dela samo jedan takmičar prolazi dalje

Pogledajte nastup Marije Serdar:

(Telegraf.rs)