BEBO MOJA, UMREĆEMO BEZ TEBE! Sa skrhanom Matorom plakali svi u "Parovima"!

- Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško - ispričala je Matora kroz suze

Nakon što ju je zadesila porodična tragedija kada je preminuo njen bratanac, Jovana Tomić Matora se, nakon što je juče sahranjen mali Dušan koji je imao samo dva i po meseca, vratila u "Parove", a njena priča je rasplakala sve učesnike!

TUGA BOŽJA: Evo zašto je Matora napustila "Parove"!

Mali Dušan je sahranjen na groblju Orlovača, a slomljena Matora je bila u stanju šoka, i kako kažu prisutni, najteže joj je bilo da gleda brata Nikolu i snaju. Kad je krenula povorka, Tomićeva je jedva hodala, pa se oslanjala na jednu ženu.

- Sveštenik nije prisustvovao sahrani, ali održan je minut ćutanja. Prvo je Jovanina snaja počela da jeca i doziva svoje dete: "Joj, zašto, bebo moja", a potom su svi briznuli u plač. Matora je prebledela, noge su joj podrhtavale i umalo se nije onesvestila. Sve vreme je ponavljala: "Bebo, vrati se. Umrećemo bez tebe" - navodi izvor "Kurira".

Iako je potpuno skrhana od bola, Jovana se vratila u rijaliti, jer je veže ugovor sa produkcijom, a kada je počela da priča o bratancu kojeg nije ni videla, jer se rodio dok je bila u "Parovima", takmičari nisu mogli da sakriju suze.

- Srce mi se cepa kad govorim. Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško. Trenutno sam u rijalitiju, a kod kuće bi mi bilo još teže jer ne bih izlazila iz njegove sobe - kroz plač je promucala Matora.

(Telegraf.rs)