Opšte veselje na "Arsenalu" uz S.A.R.S, "Pušenje", "Brkove" i Blažu! (FOTO) (VIDEO)

Oko 6.000 posetilaca uživalo je druge večeri na festivalu u Kragujevcu

"Arsenal fest" je druge večeri, u inat kiši koja je prethodno padala čitav dan u Kragujevcu, privukao oko 6.000 posetilaca koji su uživali u nastupima "Brkova", S.A.R.S.-a, "Zabranjenog pušenja", "Blaže i kljunova" i brojnih drugih izvođača. 

Zagrebački "Brkovi" i njihov frontmen Šemso priredili su u petak turbo-folk-pank šou masi na Main Stage-u raspalivši set hitova kakvi su "Nisam ja za tebe", "Mala", "Švaler", "Opasno se drogiram"...

POPADAĆETE OD SMEHA: Urnebesni blamovi pevača "Brkova"! (FOTO) (VIDEO)

- Kad sam u Srbiji, ja sam sretan, ništa mi više ne treba - poručio je u jednom trenutku Šemso, koji je energičan i otkačen nastup završio u donjem vešu!

ARSENAL FEST: "Hladno pivo", "Babe" i "Kelti" oterali kišu iz Kragujevca! (FOTO) (VIDEO)

Šemso se vratio na binu i za nastup prijatelja iz S.A.R.S-a, priključivši se u duetskoj "Ti, ti, ti". S.A.R.S je, za svaku pohvalu, propisno osvežio i ispretumbao set listu, a pored udarnih favorita poput "Lutke", "Perspektive" odličan prijem su imale i pesme sa novog albuma – uvodna "Ostrvo pusto", "Proleće" i, pogotovo, ubedljiva balada "Neka te kraj mene".

Da sjajna zabava potraje skoro do zore na Main-u pobrinulo se "Zabranjeno pušenje". Zagrejao se, kako voli frontmen Sejo Sekson da kaže, Vembli odmah od uvodne "Pos’o, kuća, birtija", a onda je usledio uobičajen kolaž neprolaznih pesama iz svih faza benda. Posebna simbolika – "Jugo 45" u Kragujevcu.

Ništa manje od spektakla nije se očekivalo ni od "Inspektora Blaže i Kljunova". Izašao je na "baštensku binu" u Elvis Prisli stilu, da bi zaređao svoje "nacionalne mega hitove" poput "Dole, dole", "Disko miks", "Dule Savić", "Šumadijski tvist"...

Za "Lepa si Pamela" tražio je od prisutnih da se čuje "od Kragujevca do Kalifornije", aludirajući na hit "Pamela" američkog sastava "Toto" koji u utorak 30. juna nastupa u beogradskoj Kombank Areni. Nastup u krcatom Gardenu Blaža je završio klasikom "YU grupe" - "Čudna šuma".

Evo kako su "Brkovi" zvučali na "Arsenalu":

(Telegraf.rs)