VUKAO ME JE ZA KOSU I UDARAO PESNICAMA U GLAVU: Dramatična ispovest devojke koja tvrdi da ju je pretukao poznati pevač!

- Fizički sam mnogo bolje, mada i dalje idem na preglede zbog kičme, ali psihičke traume ne prolaze. I dalje osećam strah - kaže A.M. koja navodi da ju je Ćemo napao bez ikakvog razloga

Nakon što je objavljeno da je pevač Amel Ćeman Ćemo navodno brutalno pretukao devojku koja je bila na proslavi njegovog rođendana, oglasila se i A.M. (23) koja u dramatičnoj ispovesti kaže da ju je Ćemo napao bez ikakvog razloga, kao i da ima ozbiljne povrede nosa i kičme, ali i psihičke traume.

- Život mi se potpuno okrenuo naopako! Ćemu nisam poznavala, nikad ga pre, a ni posle te noći nisam videla. Ne znam zašto je nasrnuo na mene i drugaricu s kojom sam bila u lokalu, ništa mu nismo uradile. Jedino što mi pada na pamet je da je jednostavno bio pijan - priča A.N. koja je u jednom beogradskom lokalu bila u društvu drugarice J. K. (23) i njihovog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića, kada ju je, kako navodi, pevač napao 24. aprila, na proslavi svog rođendana i pesnicama tukao do krvi.

- Te večeri u lokal sam došla s drugaricom. Vladu poznajemo površno i našle smo se s njim u istom društvu - priča A. M., koja nije želela da joj se objavi ime i prezime.

Ona nije želela da govori o detaljima, ali prema nezvaničnim informacijama "Kurira", ona je na saslušanju u policiji ispričala da je incident počeo kad je manje poznata pevačica Dajana Penezić polila vodom i počela da vređa drugaricu A. M.

- Dajana je navodno napala J. K, koja se ranije zabavljala s njenim bratom, a njihov sukob datira još iz tog perioda. Dve devojke već su bile krenule kući kad je Dajana ispolivala J. K. i počela da je vređa: "Ku..o, ološu" - tvrdi izvor sa lica mesta.

Dve devojke krenule su ka izlazu, međutim, tada se na vratima pojavio Ćemo.

- Gde su ku..e, izbacite ku..e napolje! - vikao je pevač i šutnuo vrata, koja su se odbila i udarila A. M. po glavi.

Obezbeđenje lokala tada je reagovalo i nakratko zadržalo pevača. Kad su svi već pomislili da je drama gotova, Ćemo je istrčao napolje i ponovo napao devojke, koje su sedele u automobilu pokušavajući da se smire.

- Otvorio je vrata i počeo da me vuče za kosu! Udarao me je pesnicama dok mi nije raskrvario nos. Ko zna koliko bi me još tukao da nije ponovo dotrčalo obezbeđenje i odvuklo ga - rekla je A. M. u istrazi i dodala da i dalje ima traume posle svega.

- Iste večeri sam otišla na pregled. Imala sam povredu nosa i kičme, zbog čega sam nosila "kragnu". Fizički sam mnogo bolje, mada i dalje idem na preglede zbog kičme, ali psihičke traume ne prolaze. I dalje osećam strah, napadnuta sam bez ikakvog povoda. Sve to je ostavilo posledice na mene. Odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa i pridružiću se krivičnom gonjenju pevača - ističe A.M.

Sa druge strane, Ćemov advokat Sanja Glavonjić, je izjavila:

- Ne postoje nikakvi argumenti i materijalni dokazi. Ovakve insinuacije imaju za cilj da naškode časti i ugledu Amela Ćemana i nanesu duševni bol njegovoj porodici.

(Telegraf.rs)