DAO SAM JOJ DROGU A ONDA SAM JE SILOVAO: Priznanje holivudske zvezde šokiralo svet! (FOTO)

- Došla je bekstejdž a ja sam joj dao sedative. Imali smo seks, bila je prilično pasivna - ispričao je Bil Kozbi

Do sada je nekoliko žena optužilo čuvenog komičara Bila Kozbija za silovanje, ali sada su se prvi put pojavili sudski dokumenti koji pokazuju da je poznati glumac priznao da je drogirao i zlostavljao bar jednu ženu!

Kako navodi agencija AP, u dokumentima sa suđenja Kozbiju iz 2005, glumac je izjavio da je izvesnoj Andrei Konstand, službenici sa univerziteta "Temple", dao tri sedativa "benadril", a zatim imao seks sa njom!

Ovo je samo deo priče u kojoj je skoro 40 žena u prethodne četiri decenije optuživalo Kozbija za silovanje, međutim, on nikada nije završio u zatvoru jer svi procesi su okončani vansudskom nagodbom.

A sve je počelo davne 1977. kada je igračica u Las Vegasu nazvala glumca monstrumom i ispričala medijima kako ju je on zlostavljao.

Međutim, sada prvi put možemo da čujemo i šta je Kozbi rekao o ovom slučaju.

- Upoznao sam je u Las Vegasu. Došla je bekstejdž a ja sam joj dao sedative. Imali smo seks, bila je prilično pasivna, ali je imala simpatičnu ličnost. Što se mene tiče, bila je lepo vaspitana, i nije se ponašala kao je bolja od ostalih. Mislim da je bila veoma srećna što se našla u tom šoubiznis okruženju - izjavio je Bil Kozbi na sudu.

(Telegraf.rs/edition.cnn.com)