O ovom bivšem paru je pričala cela Srbija, a sada će učestvovati na "Farmi"?

Njih dvoje su punili stupce novinskih članaka, a produkcija televizije "Pink" pokušavaju na sve načine da ih ubede da budu u njihovom rijalitiju

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević, koji su raskinuli u februaru nakon što je voditelj nasrnuo fizički nasrnuo na fitnes instruktorku, navodno će učestovati u rijalitiju "Farma".

Kako piše "Kurir", produkcija ružičaste televizije privodi kraju pregovore sa crnokosom lepoticom, a sa njenim bivšim emotivnim partnerom je potpisan ugovor.

Navodno, Ana Marija se još uvek dvoumi oko učešća u rijalitiju budući da ona želi da bude na saslušanju na sudu koje je zakazano za 1. oktobar. Čelnici "Pink" televizije čine sve kako bi ubedili Žujovićevu, a navodno su joj dali obećanje da će moći da bude u Palati pravdi tog dana, a takođe dozvoliće i Stanojeviću da bude na ročištu.

- Vlada je već bio takmičar u drugoj sezoni "Farme", tako da je on več iskusan u rijalitiju. Gledaocima će svakako biti zanimljivo da vide njegovo suočavanje sa Anom Marijom pred kamerama - rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak produkciji.

Ni Ana Marija, ni Vlada se nisu oglašavali, a da li će zaista biti na "Farmi", saznaćemo uskoro.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)