Emilija Kežman: Mateja me vara godinama, sa Marinom je dugo u vezi!

Dosta mi je Mateje, ne mogu da trpim njegove ljubavnice i javna poniženja, javnu bruku i da se pritom on pretvara kako je najpošteniji na svetu, otkriva Kežmanova supruga

Posle 12 godina braka i troje dece, Emilija, supruga poznatog fudbalera Mateje Kežmana rešila je da se razvede. U izjavi za magazin "Star" supruga kontroverznog fudbalera otkriva "prljav veš", navodi da je Mateja vara već godinama i tvrdi da je on već dugo u vezi s pevačicom Marinom Tadić. Inače, fudbaler je u intervjuu za magazin "Stori" potvrdio da se razvodi, ali da je sa suprugom u dobrim odnosima.

- Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pritom on pretvara kako je najpošteniji na svetu - poverila se pre nekoliko dana Emilija našem izvoru. Kako saznajemo par ni Uskrs nije proveo zajedno. Ona je sa troje dece - ćerkom Aleksandrom i sinovima Lazarom i Jakovom otišla kod roditelja u Pirot, dok je fudbaler ostao u Beogradu i bio sam na ručku kod svojih.

Njihov brak već godinama nije kako treba, ali za Emiliju je sve nepodnošljivo postalo otkako su se pre tri godine vratili u Srbiju. Kako naš izvor tvrdi, Mateja je svoju ženu varao još dok su bili u inostranstvu, ali u Beogradu je sve postalo bizarno - ljubavnica je čak došla u njegovu kuću.