KRISTIJAN MOŽE DA UMRE NA FARMI: Tajna koju je sakrio od svih, mogla bi skupo da ga košta!

- On nije čovek koji će se žaliti na zdravstvene probleme, niti će o njima pričati drugima - navodi izvor blizak Goluboviću

Od prvog dana "Farme", Kristijan se ne štedi, radi ubedljivo najviše na imanju, ali time može da ugrozi svoje zdravlje, budući da, kako saznajemo, ima srčane probleme i preveliko naprezanje bi moglo da ima ozbiljne posledice.

KRISTIJAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Evo šta je Goluboviću "došlo glave"! (FOTO)

Nakon što mu je prošle nedelje pozlilo, nakon čega se onesvestio na livadi, u "Farmi" je zavladala prava panika, ali Kristijan se brzo oporavio i vratio poslu.

EKSKLUZIVNO: Ovo je 6 FARMERA koji imaju najviše glasova! (FOTO)

- Kristijan već godinama pati od tahikardije (ubrzanog rada srca) i povremenog gušenja, što mu se dogodilo i kada mu se slošilo na Farmi. On je svoje zdravstvene probleme sakrio od svih kada je ulazio u rijaliti, jer on je takav čovek, ne želi da pokaže bilo kakvu slabost. Međutim, ako nastavi da radi ovim tempom, i da se svakodnevno iscrpljuje, u najgorem slučaju bi mogao da doživi infarkt - navodi izvor blizak Goluboviću i dodaje da je Kristijan naviknut na težak rad, kao i da će nastaviti kao i do sada, jer on jednostavno nije čovek koji će se žaliti na zdravstvene probleme niti će o njima pričati drugima.

(Telegraf.rs)