CECA SE POKLONILA PRED PATRIJARHOM: Gordost je najgora moguća osobina! (VIDEO)

- Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina - izjavila je Ražnatovićeva

Pevačica Ceca Ražnatović koja je bila među zvanicama na dobrotvornoj večeri u manastiru Rajinovac, otkrila je da svoj društveni mir pronalazi upravo na ovom mestu.

- Često dolazim u ovaj manastir. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cele naše porodice. Moja deca i priljatelji takođe dolazimo. Ovde je raj za dušu i uvek u Rajinovcu nađem svoj mir - izjavila je Ceca koja se, pre ulaska u manstir, poklonila pred patrijarhom Irinejom.

Ražnatovićeva je sve ljude, koji su u mogućnosti, pozvala da doniraju novac za obnovu ovog manastira.

Pogledajte prilog emisije "Premijera" sa dobrotvorne večere u Rajinovcu:

- Nikome od nas nije potreban ovakav vid kampanje. Svi smo mi kroz naš posao ostvareni, ali ovakve stvari su odlične za ljude koji nisu informisani, obavešteni, a pre svega su pravi vernici. Ovo je posebna prilika gde se ja obraćam javnosti. Potrebna su nam novčana sredstva za ovaj manastir, klizište preti da će urušiti ovaj sveti hram. Ja se prva ne postavljam na način da sam iznad ostalih ljudi. Ponašam se kao i svi. Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina, jer gordost je najgora moguća osobina - zaključila je Ceca.

Osim nje, na dobrotvornoj večeri u porti manastira Rajinovac su bili i patrijarh srpski Irinej, košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomašević, političari Dušan Bajatović i Velimir Ilić, pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković, kao i pevač Aco Pejović.

(Telegraf.rs)