Moćna repriza Dina Merlina uz još 20.000 fanova u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Jedna od najvećih regionalnih zvezda okupila je, u dve večeri, više od 40.000 obožavalaca

Energije i snažnih emocija nije nedostajalo ni na drugom, nedeljnom koncertu Dina Merlina u beogradskoj Kombank Areni, koji je potrajao dva i po sata. 

SPEKTAKL U KRCATOJ ARENI: Žurka Dina Merlina pred 20.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

U dve večeri ukupno je prisutno bilo čak oko 40.000 fanova, a drugi koncert je, kao i prvi, otvorila pesma ,"Školjka" sa aktuelnog albuma ,"Hotel Nacional". Pevač se na sceni pojavio u novoj odevnoj kombinaciji, sa koferom u ruci i dočekan je gromoglasnim aplauzom. Oduševljenu publiku je pozdravio pitanjem "Jeste li spremni za ljubav?", nakon čega je u hali počela velika žurka.

Srpska zastava ipak na koncertu Dina Merlina (FOTO)

Nizali su se hitovi: "Kad čovjek voli ženu", "Hitna", "Umri prije smrti", "Nedostaješ", "Da šutiš" ,"Sredinom", "Smijehom strah pokrijem", "Moj je život Švicarska", "Kad zamirišu jorgovani", "Sve je laž"....

Neki su, doduše, zažalili što su sa set liste, u odnosu na prvo veče, ispali, pre svega, zarazni hit "Sunce" sa aktuelnog albuma, zatim "Ako me ikada sretneš" i još nekoliko pesama, pa je koncert, iako sasvim solidno dug, ipak bio nešto kraći u odnosu na prvi.

Pesmu "Kad si rekla da me voliš" Dino je, kao i u subotu,posvetio svojoj supruzi Ameli, koja ove godine nije mogla da ga prati na koncertima.

Gost je bio, kao i prethodne večeri David Radosavljević, mladi pevač iz Banjaluke, koji je u duetu sa svojim muzičkim uzorom, otpevao "Da je tuga snijeg".

Nakon što su ga fanovi dva puta vratili na bis, Merlin se od Beograđana oprostio baladama. Prvo - klasik "Lažu me" koji je prve večeri publika spontano zapevala i tako podstakla pevača da ga druge večeri uvrsti na repertoar , pa "Undo", sa aktuelnog albuma, za definitivan kraj.

(Telegraf.rs)