VELIKI BRAT: Luća eliminisan iz rijalitija (FOTO)

- Žao mi je što nisam uspeo lepo da se pozdravim sa svima u kući - rekao je reper

Deveti ukućanin koji je nakon pedeset sedam dana napustio kuću Velikog brata je reper Luka Mišić Luća, koji je dobio nezapamćeni aplauz.Na prvo pitanje voditelja kako je, proderao se: "Buksna!“ I rekao kako je oborio svoj lični rekord apstinencije od pedeset dana.

- Žao mi je što nisam uspeo lepo da se pozdravim sa svima u kući. Na primer, kuma, koji mi je danas pevao:“Eh što nisam ptica - rekao je Luća izbegavajući da objasni kakva mu je to "vlaga u oku" kako je rekla Antonija.

- Kod nas muškaraca je vlaga u oku, a kod vas negde drugo - zaključio je Luća rekavši da su sestre Šegetin bile tamo da ga opuste i da mu je žao što sa Đoletom sa kojim se super skapirao nije proveo više vremena.

- Odlučio sam da uđem u Kuću velikog brata a ne u Lazu Lazarevića... Nije što mi je smetalo njenih 7 stvari koje su se vrtele "na repeat", nego je l’ to moralo stalno! - ostao je nejasan Luća je l’ mislio na Zoricu ili Mirjanu i zaključio kako su i Zorica i Goran osobe sa više lica te da „ne možeš da izvališ da li su osećanja. Stanje zatvorenog prostora dovodi do prskavele.“

(Telegraf.rs)