Ogromna gužvah na potpisivanju knjige Zorannah, pozvana i policijah! (FOTO)

Više od sto fanova je nestrpljivo čekalo modnu blogerku, a potpisivanje je prekinuto jer su organizatori procenili da je ugrožena bezbednost posetilaca

Najava da će Zorana Jovanović Zorannah danas na Sajmu knjiga potpisivati svoju knjigu izazvala je neverovatno interesovanje njenih fanova, a gužva je bila tolika, da je potpisivanje moralo da bude prekinuto zbog ugrožene bezbednosti posetilaca!

Pola sata pre početka promocije, ispred štanda "Vulkana" se tiskalo više od sto ljudi, a krkljanac je postajao sve veći.

Kada se Zorannah pojavila, nekoliko najsrećnijih obožavalaca je dobilo potpis, a zatim je počelo guranje i upadanje preko reda, zbog čega je potpisivanje prekinuto jer su organizatori procenili da postoji opasnost po bezbednost posetilaca.

Zbog toga je pozvana i policija, da bi se uveo red, a blogerka se popela na stepenice iznad štanda i putem megafona rekla: "Neće biti potpisivanja dok se ne smirite!". Na kraju su, ipak, pripadnici obezbeđenja uspeli da smire masu, pa nije bilo potrebe da reaguju policajci...

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)