MAJA NIKOLIĆ POBESNELA: Ovo je sve namešteno, neću više da budem pandan Kristijanu! (VIDEO)

Pevačica se žestoko iznervirala posle zadatka koji su farmeri imali, pa je svašta izgovorila

Nakon što su se farmeri podeljeni u dve grupe takmičili ko će bolje odgovoriti na zadatak na temu mjuzikla, Kristijanova grupa je pobedila, a Maja Nikolić je bila užasnuta.

Kada vidi Tijanu ponovo na Farmi, Kristijan će stvarno pobeći preko ograde! (FOTO)

- Imam mu*a veća od svih vas ovde, ovo je namešteno, jer imaju Kristijana! - vikala je Maja, koja je ubeđivala svoju grupu da je bila bolja od druge, te da je u potpunosti odgovorila na temu mjuzikla.

- Bolji smo sto posto! Od mladosti, do ideje... Kristijan ne zna ni šta je mjuzikl, pobedili su samo zbog njega. Nije fer!

PLAKALI I MUŠKARCI I ŽENE NA FARMI: Ovako je Maja kroz suze čestitala sinu 9. rođendan! (VIDEO)

- Kristijan da prdne, opet bi pobedio! On ima glasače u osam ili deset zatvora, normalno da su pobedili zbog njega! - nije se smirivala Maja, iako su ostali farmeri pokušavali da je ućutkaju.

- Više ne učestvujem u igrama! Eto im Stanija, glupa crnka... Ja sam bolja riba od Stanije! Ona može da dobije 0,001 odsto glasova, jer ne može ni da duva Kristijanu!

Revoltirana Maja je ostala pri svom mišljenju da je publika naklonjena Kristijanu Goluboviću, te da šta god on uradio, uvek će imati najviše glasova:

- To se pravi u javnosti takva priča! Ti ne znaš da pevaš...

Pevačica je još ranije pravila problem oko pripremanja mjuzikla, što možete i pogledati:

Farma 6/Maja Pravi Probleme na Probi "Mjuzikl... by zadkostellbokizadko

(Telegraf.rs)