ISTOPIĆETE SE! Mali Marko vas je RASPLAKAO, a kada čujete šta je rekao ODUŠEVIĆETE SE! (VIDEO)

- Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan, jer se moj san ostvaruje - rekao je Marko

Učesnik "Pinkovih zvezdica" koji je rasplakao Srbiju, Marko Bošnjak, otkrio je u intervjuu za "Alo", da mu je najveća želja da nastupi na "Dečjoj Evroviziji". Talentovani dečak se nada da ga slava neće promeniti i da će ostati dobar đak.

DETE S DRUGE PLANETE: Evo kako je neverovatni Marko POKIDAO s Čolinim hitom i rasplakao Gocu Tržan (VIDEO)

Jedanestogodišnjak se trudi da svaku pesmu otpeva što emotivnije, pa je tako rasplakao članove žirija Jelenu Tomašević, Gocu Tržan i Milana Stankovića, što je samo potvrda da se njegov trud isplatio.

- Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan, jer se moj san ostvaruje. Uvek sam želeo da stanem na tu pozornicu dok sam gledao prethodnu sezonu "Pinkovih zvezdica", a evo sada sam na njoj i dobijam aplauze - rekao je Bošnjak.

SUZE U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Mali Marko rasplakao sve u žiriju! (VIDEO)

Marko izostaje iz škole kako bi iz Prozor Rame doputovao u Beograd na snimanja. Kaže da mu je naporno, ali ističe da su nastavnici puni razumevanja, da mu dopuštaju da odsustvuje, a on sve to nadoknadi dodatnim učenjem.

- Želim da nastavim da živim običnim dečačkim životom koliko je to moguće, da nastavim da budem dobar učenik i da me sve ovo ne promeni. Najveća želja mi je na nastupim na "Dečjoj Evroviziji" i da dostojanstveno predstavljam svoju zemlju. To bi me baš usrećilo - kaže Marko, a na pitanje da li mu sada devojčice više prilaze sramežljivo je odgovorio:

- Pa da, ima promena, ali i dalje najviše volim prijatelje koje sam imao pre svega ovoga. Svi oni navijaju za mene

Pogledajte kako je Marko pokidao i pesmom "Što te nema" rasplakao sve u studiju:

(Telegraf.rs/Izvor: "Alo")