LEMI, BOUVI, FREJ: Opasan bend se skupio na nebu, zamislite da zasviraju zajedno! (VIDEO)

Na repertoaru bi bili vanvremenski hitovi - "Hotel California", "Ace Of Spades", "Absolute Beginners"...

Nekoliko planetarnih rokenrol zvezda je krajem 2015. i početkom 2016. godine napustilo ovaj svet, pa nam tužno preostaje da konstatujemo da se na nebu, u poslednje vreme, okupio opako dobar bend. 

Teška je sudbina pogodila bend "Motorhead". Nema više simbola grupe - Lemi Kilmister je preminuo 28. decembra 2015. u 71. godini, samo dva dana pošto je otkriveno da ima galopirajući rak.

Fanovi grupe su se rastužili još u novembru, kada nas je napustio bivši bubnjar Fil Tejlor u 62. godini.

S obzirom da je Lemi, uz glas, čuven i po sviranju bas gitare, ritam sekcija je, kao što vidite, komplet iz "Motorheada".

Glavni mikrofon ćemo, ovoga puta, prepustiti Dejvidu Bouviju, čija smrt 10. januara u 70. godini je bila planetarna vest broj jedan. Opet je koban bio rak...

Prštaće gitare u ovom bendu, ali ćemo solaže prepustili Glenu Freju. Jedan od osnivača legendanih "Eaglesa", kasnije i muzičar sa zapaženom solo karijerom, napustio nas je 18. januara u 68. godini.

"Ace Of Spades", "Space Oddity", "Absolute Beginners", "Hotel California", "The Heat Is On"... Kakav šarenolik spektar vanvremenskih hitova bi bio na tom repertoaru...

(Telegraf.rs)