RASKINULI TAMARA I ACA! Ko je koga varao, kakve veze imaju pare s tim i gde je tu Makarona?! (FOTO)

- Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili - poručio je Aca

Svega mesec dana nakon završetka "Farme", raskinuli su Tamara i Aca, a uveliko se pojavljuju spekulacije koji je pravi razlog, od navodne prevare do para. 

DA LI VAM JE I OVAKO SEKSI? Pogledajte kako Tamara Đurić izgleda bez šminke (FOTO)

Tamara je prva potvrdila da je ostavila Acu, i kako navodi "Alo", indirektno nagovestila da ju je on možda i prevario.

- Te ima puder na košulji, karmin na vratu, i bilo mi je muka od svega toga. Mislila sam da ću moći da se nosim sa svim tim, ali ne umem. Istina je da su Aca i Dejan dva različita sveta - izjaviila je bujna klaberka koja je dodala da nisu tačne priče da je novac uzrok raskida.

- Aca i ja smo već danima izloženi velikom medijskom pritisku. Između nas postoje emocije i dalje smo vezani jako i naše emocije su čiste. Moram da napomenem da je neistina da smo nas dvoje raskinuli zbog para. Nikada Acu zbog para ne bih ostavila – rekla je Tamara za Pink.rs i pomenula bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu.

Neistina je da smo se Makarona i ja pomirili. Nas dvoje nismo ponovo u vezi  - objasnila je Tamara.

Sa druge strane, Živanović ima sasvim drugačiju priču.

- Svakako da mi nije bilo prijatno to što su mediji forsirali Makaronu. Ne znam zašto se taj čovek uopšte pominje kada je on prošla priča, ali to nije jedini razlog našeg raskida, ima tu i nekih stvari koje su ostale između nas dvoje. Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima i nema razloga da bude drugačije - ispričao je Živanović i napomenuo da nema ni trunke istine u pričama da je navodno prevario Đurićevu.

- Nije ona bila mnogo ljubomorna, možda se samo pogrešno izrazila. Zaista to nije bio razlog našeg raskida - zaključio je Živanović.

(Telegraf.rs)