LEZBIJKE ŽELE SEKS SA MNOM: Zatvorska ispovest Plejboj zečice (FOTO)

- Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri meseca - izjavila je vijetnamska lepotica Endži Vu Ha, koja se od novembra nalazi iza rešetaka

Bivša Plejbojeva zečica, Vijetnamka Endži Vu Ha (32), ispričala je kako se tokom tromesečnog boravka iza rešetaka okrenula Bogu i Bibliji da bi se oduprla lezbijskom iskušenju.

Ovako je bilo nekad, a sad pogledajte prvu naslovnicu "Plejboja" BEZ golotinje! (FOTO)

Endži je vijetnamska misica i najseksepilnija di-džejica, a uhapšena je na njujorškom aerodromu 4. novembra, kada je sa devetogodišnjom ćerkom pokušavala da pobegne iz Amerike. Optužena je za otmicu u Francuskoj, jer nije vratila ćerku svom suprugu, koji ima starateljstvo nad devojčicom.

Iako se Endžin suprug složio da njihova ćerka provede neko vreme sa majkom, dogovor je bio da je Vu vrati u Pariz 29. avgusta. Vu je prekršila dogovor, a onda pokušala da odvede devojčicu u Vijetnam.

Plejbojeva zečica ispričala je kako vreme iza rešetaka provodi produktivno; čitajući Bibliju, trenirajući i izbegavajući seks.

- Puno lezbijki i nekoliko plavuša mi se stalno nabacuje. Ali, draže mi je da čitam Bibliju za sada - izjavila je Vu u intervjuu za "New Yourk Daily News".

Seksi Vijetnamka zatvor u Bruklinu deli sa sto žena i kaže kako ta ustanova može biti vrlo opasno mesto za javnu ličnost.

- Dala sam sve od sebe da se ne potučem. Mislila sam da je zatvor mnogo gori, iskreno. Ranije sam samo na TV-u videla kako izgela, pa sam bila spremna na sve - ispričala je lepotica.

Ipak, nije sve ispalo toliko loše. Vu kaže da joj je to što je iza rešetaka pomoglo da svoje telo dovede do savršenstva, a ima i puno vremena za slušanje muzike.

Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri meseca. Pronašla sam Boga i spasio me, dane provodim uz molitvu i čitajući Bibliju - zaključila je Vu.

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)