U ZNAK SEĆANJA NA VITNI HJUSTON: Kaja otpevala legendarni pevačicin hit i POKIDALA! (VIDEO)

Američka muzička zvezda pronađena je mrtva 11. februara 2012. godine, a Katarina Ostojić je jedna od onih koji su se podsetili genijalnog vokala

Na današnji dan, pre četiri godine, preminula je jedna od najboljih svetskih pevačica, Vitni Hjuston. Ove legendarne zvezde genijalnog vokala danas se setila i Katarina Ostojić Kaja, koja je otpevala jedan od pevačicinih bezvremenskih hitova "I Will Always Love You".

CECA POLUDELA OD LJUBOMORE: Svom dečku zabranila da snima seksi scene sa OVOM pevačicom! (FOTO)

Kaja je ne Instagramu objavila nekoliko kratkih klipova u kojima samo uz pratnju gitare peva "I Will Always Love You", i to na perfektan način.

Ovim znakom pažnje je Kaja raznežila svoje obožavaoce, a isto tako je i prikupila nove fanove zbog divnog gesta.

Poznato je da se Katarina u ovom muzičkom žanru odlično snalazi, pa nije ni čudo da je klipovima prikupila silne komplimente pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Vitni Hjuston je preminula u hotelskoj sobi u Los Anđelesu 11. februara 2012. godine, od posledica davljenja u kadi, ali uz uticaj srčanog oboljenja i konzumiranja kokaina i drugih narkotika. U julu prošle godine, nakon šest meseci boravka u bolnici zbog nesreće, umrla je i pevačicina ćerka Bobi Kristina Hjuston. 

(Telegraf.rs)