ISPUNILA MU SE ŽELJA: Kristijan kupio stan ženi pre odlaska u zatvor!

U narednih nekoliko dana Golubović odlazi u "Zabelu" gde će služiti kaznu

Kao razlog učešća u rijaltiju "Farma 6", Kristijan Golubović je navodio želju da novčano i stambeno obezbedi ženu Ivanu i ćerkicu Veru pre odlaska u zatvor na služenje kazne, što je uspeo da ostvari, kako piše magazin "Star".

Kristijan sa advokatima ušao u "Parove" da bi opisao kako je "nepravedno" osuđen! (VIDEO)

U narednih nekoliko dana Kristijan odlazi u "Zabelu", gde mu je ostalo da izdrži još četiri godine i četiri meseca od kazne. Golubović odlazi u zatvor nakon što je uspeo da kupi stan ženi, ali i da je novčano obezbedi.

- Sve je sređeno, stan u Kraljevu sam kupio, ima oko četrdesetak kvadrata sa mogućnošću nadogradnje, ali Ivana i male neće još neko vreme menjati adresu stanovanja, jer želimo da se prostor perfektno prilagodi njihovim potrebama. Određenu svotu novca sam oročio u banci, ali sam napravio takav ugovor da ne mogu da dižem veće iznose, nego sam sredio da Ivana podiže, na primer, hiljadu evra mesečno, a meni da na moj račun u zatvoru leže dvesta, trista evra. Meni veća cifra i ne treba. A siguran sam da me neće zaboraviti ni fanovi, ni prijatelji - rekao je Kristijan.

(Telegraf.rs/Izvor: "Star")