Gagina poruka koju morate da zapamtite! (FOTO)

- Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao - pričao je Dragan Nikolić

Dragan Nikolić, velikan našeg glumišta koji je preminuo jutros u 73. godini, mnogo toga zanimljivog i poučnog pričao je u intervjuima koje je davao, a jedna njegova životna mudrost, izrečena u razgovoru za portal "6yka", privlači posebnu pažnju.

ZBOGOM, GLUMČINO: Umro Dragan Nikolić

Slavni glumac nikada nije sebe veličao. Uvek je bio "s obe noge na zemlji", pa su ga, između ostalog, i zbog toga svi voleli i cenili.

Evo kako je Gaga pričao u pomenutom intervjuu:

- Jesam sanjao posao kojim ću se baviti, to je istina. I moji su se snovi ispunili. Kao glumac verovao sam u sebe, imao sam želju da pobedim, ali i da pobedim sebe. A i to može da bude opasno - ako ti se ispune svi snovi, postane dosadno. Meni još nije dosadno.

Poslednja poruka Voje Brajovića velikom prijatelju Draganu Nikoliću

Ovo je uloga zbog koje smo Gagu Nikolića voleli najviše na svetu! (VIDEO)

Ove reči posebno privlače pažnju i navode na razmišljanje:

- Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao. A pisalo je: "I kad budem mrtav i beo, ja bih ipak hteo da kakva-takva svetiljka budem".

(Telegraf.rs)