Rambo doneo magarca u Baku, pa pao sa stolice (FOTO/VIDEO)

Predstavnik Crne Gore na "Evroviziji" nastupiće na sceni sa drvenim magarcem koji podseća na trojanskog konja. Rambo pao sa stolice na konferenciji za štampu

Ako se za nekoga može reći da je šoumen na domaćoj muzičkoj sceni, to je svakako Rambo Amadeus. Predstavnik Crne Gore na predstojećoj pesmi "Evrovizije "  među prvima je isprobao grandioznu scenu u "Kristal Baku Arene", gde će se održati najprestižnija evropska muzička manifestacija. Rambo je na ovoj probi doneo i drvenog magarca, koji neodoljivo podseća na trojanskog konja. Poznato je da u spotu za numeru "Euro neuro" muzičar jaše ovu životinju.

Na priloženom videu prikazano je kako će izgledati scenski nastup Ramba Amadeusa, koji nastupa prvi u prvom polufinalu u utorak, 22. maja. Ovo je inače bila samo tehnička i tonska proba, dok će generalne početi sledeće nedelje.

S druge strane, Rambo je već na konferenciji za štampu napravio šou. Muzičar je posle probe iscenirao pad sa stolice. Ne može se baš reći da ovo nismo očekivali, jelda?! :)

(izvor i foto: Scandal.rs)