POBEDNICI-LUZERI: Prokletstvo srpskih rijalitija! (FOTO / VIDEO)

Gotovo niko od pobednika srpskih rijalitija nije kasnije ostvario veliku karijeru. Gde su sada Cveta, Đani, Mimi, Miki, Kaća, Andrej, Ivan Ljuba, Topalko i ostali

Rijaliti emisije zasigurno su najbolji način za "izlazak iz anonimnosti", a koliko posle njih učesnici postaju poznati, svedoče godine nakon njihovog završetka. U Srbiji, prvi rijaliti koji je startovao bio je "Idol" 2004. godine, a nakon njega počeli su "Veliki brat", "Farma" i "Dvor". Telegraf.rs vam otkriva gde su i šta rade bivši pobednici i koliko je "prokletstvo trenutne slave", koja ih je ubrzo nakon pobede bacila u zaborav. Neki od njih anonimnost su izabrali svesno, neke je ona snašla, ali u svakom slučaju - niko se nije proslavio.

1. Cveta Majtanović (Idol, 2004.)

Pobednica prvog "Idola" je nakon pobede 2004. godine objavila uspešan singl "Nisam ista" u produkciji "BK Saunda", koji je odneo mnoge nagrade. Njene pesme i sjajne vokalne mogućnosti zapažene su i na kanalu MTV adrija, na kojem su promovisane pesme sa njenog albuma "Pogledaj u sutra". Ipak, ona nikada nije uspela da odmakne dalje od tog prvog stepenika.