MAKI MOJ, UMREĆU ZA TOBOM: Madžgaljeva majka neutešna na pomenu sinu (FOTO)

- Umreću bez njega. Ne mogu ovo da podnesem. Teško mi je - govorila je glumčeva majka Mirjana

Četrdesetodnevni pomen Marinku Madžgalju, koji je u 37. godini izgubio bitku sa opakom bolešću, održan je u sredu, 4. maja na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Protekao je u suzama i jecaju, a najneutešnija je bila Marinkova majka Mirjana, koja nije mogla da se smiri.

40 DANA OD SMRTI MARINKA MADŽGALJA: Evo ko je sve došao na pomen neprežaljenom glumcu (VIDEO) (FOTO)

Mirjana Madžgalj je prvo bila pribrana, međutim, kada je došla do Marinkovog groba, počela je da plače i jeca, a zatim se obratila svom voljenom sinu.

- Maki moj, kako ću bez tebe? Gde si sad, sine? - vikala je glumčeva majka, a zatim je pala u naručje Nenadu Jezdiću, govoreći mu kako neće izdržati to što joj se dešava.

- Umreću bez njega. Ne mogu ovo da podnesem. Teško mi je - požalila se Mirjana.

Marinkova sestra Ljubica je takođe sve vreme lila suze i ponavljala "Volim te", dok je neutešna bila i glumčeva devojka Lana. Njih tri su na kraju zajedno zapalile sveću, posle čega su se istinski slomile.

Pomenu su prisustvovali i Marinkovi bliski prijatelji Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom, Sergej Ćertković i drugi, dok je Andrija Milošević bio sprečen zbog poslovnih obaveza. Nije se pojavila ni Madžgaljeva prva supruga Dubravka Mijatović.

(Telegraf.rs)