DRAMA NA DAN OTVARANJA: Ispred splava Tamare Đurić upucan mladić!

Tokom obračuna na parkingu ispred splava "Džentlmen i dama" upucan je jedan mladić

Preksinoć je ranjen dečko u nogu tokom obračuna koji se dogodio na parkingu ispred splava "Džentlmen i dama" starlete Tamare Đurić, i to na dan otvaranja.

GAZDARICA: Tamara Đurić kupila kafanu od učesnika "Farme", iznenadićete se kojeg!

Policija se juče nije oglasila, kako "Alo" navodi, a iz Hitne pomoći su potvrdili da je jedan muškarac povređen.

- Muškarac je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a na lice mesta pozvana je policija. Pucnjava u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se nešto posle 2 sata na splavu - rečeno je u Hitnoj pomoći.

Tamara nije bila prisutna, jer je splav napustila pola sata ranije, a kako "Alo" nezvanično saznaje tuča se dogodila na parkingu koji starleta deli sa vlasnikom restorana koji se nalazi kod Beogradskog sajma.

Inače, splav koji je nekada bio u vlasništvu Vlade Stanojevića, nedavno je goreo, nakon čega je Tamara rešila da ga sredi. Starleta se u posao upustila sa suvlasnikom Borisom Stamenkovićem.

– Istina je da otvaram kafanu. Osim toga, od mog prijatelja Vlade Stanojevića sam kupila akcije kafane koja je nedavno izgorela. Dok je on u Americi, ja ću se pobrinuti da sredim kafanu i da pokrenem posao. On je imao poverenja u mene da mi poveri posao i ja ću se potruditi da sve bude kao pre i da posao procveta – izjavila je Tamara za portal Pink.rs.

(Telegraf.rs)