Muž Nede Arnerić otkriva šta se sve dešavalo pre nego što je glumica pala sa terase! (FOTO)

- Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno - rekao je Milorad Mešterović, suprug glumice

Milorad Mešterović, suprug Nede Arnerić, koja je pala s terase i zadobila teške povrede, rekao je za Telegraf da se sve izdešavalo između 22.30 i 23 sata. On nije video kada je Neda pala, samo je čuo tup zvuk.

Evo šta je Nedu Arnerić spaslo od SIGURNE SMRTI, nakon pada sa trećeg sprata! (FOTO)

Novi detalji o stravičnom padu Nede Arnerić sa trećeg sprata!

- Vratila se sa nekog poslovnog sastanka u vezi sa nekom serijom koju treba da snima, a prethodno je birala fotografije za izložbu "Niš art fondacije". Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno. Rekla je da je bila jako umorna - rekao je Mešterović i dodao:

- Posle Đokovića ustala je da raširi veš, koji deo širi na maloj a deo na velikoj terasi. Šta se desilo, ne znam. Samo sam u jednom trenutku čuo tup zvuk udarca. Ona je pala sa male terase - kaze Nedin suprug koji nije želeo da se slika.

Na naše pitanje kako je Neda, on kaže da se pre par minuta čuo sa lekarima i da su mu rekli da je sada svesna, i da se svi nadaju da će se oporaviti.

Sa druge strane, vlasnik antikvarnice na čiji je krov pala nesrećna glumica, kaže da je šokiran onim što se dogodilo.

- Pala je na aluminijumski krov naše antikvarnice sa terase svog stana na trećem spratu. To ju je spasilo smrti. Ostalo nemamo ništa da kažemo, policija još ispituje sve - izjavio je vlasnik antikvarnice.

(Telegraf.rs)