NIŠTA OD SVADBE: Zvezda Granda raskinula sa Filipom Živojinovićem, evo i zbog čega!

- Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog Instagram profila - navodi izvor blizak nekadašnjem paru

Iako se pričalo čak i da je venčanje blizu, pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene, su raskinuli nakon šest meseci veze.

OGLASILA SE ZVEZDA GRANDA: Evo prave istine o mom raskidu sa Filipom Živojinovićem! (FOTO)

Navodno, njih dvoje su se posvađali zbog toga što Aleksandra više nije mogla da trpi razdvojenost.

Zbog Filipovih poslovnih obaveza u Americi održavali su vezu na daljinu, a potom je Živojinović uspeo da se zadrži u Srbiji i da malo više vremena provodi sa Aleksandrom. Međutim, njih dvoje su se prošle nedelje žestoko posvađali i to je bio nagoveštaj kraja.

- Od Viktorovog rođendana na kom su se prvi put ozbiljno posvađali zbog Ljube Perućice, Aleksandra i Filip se sve češće svađaju. Prošle nedelje su se baš posvađali, Aleksandra je otišla u Austriju gde je imala zakazane nastupe, a Filip je ostao u Beogradu i od tada se nisu pomirili. Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog Instagram profila. Baš joj je teško, ali mora da radi, pa je odlučila da porazgovaraju kad se ona vrati u Srbiju što bi trebalo da budu danas - navodi izvor portala Pink.rs.

Da li je ovo zaista kraj ove burne veze, ili samo privremeno razdvajanje, videćemo uskoro.

(Telegraf.rs)