URBANO, ZA PRAVE KLABERE: Osetite magiju noćnog provoda u "Klubu 94"! (FOTO)

Klub radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi

Splav "Klub 94" je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu, jer je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu i nalazi se na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod.

"Klub 94" na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb  radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Splav "Klub 94" već godinama ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom "Somebody Call the Doctor". Tada možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnom house-u.

Ponedeljak i utorak su rezervisani za najbolji mogući početak nove sedmice.

Ponedeljkom su “Devedesetčetvrte” kada slušamo najveće domaće i strane hitove devedesetih, uz nastupe najpopularnijih dens zvezda. Mobi Dik, Knez, Dr Iggy, Ivan Gavrilović, Funky G, kao i mnogi drugi, i ovog leta će biti zaduženi za kreiranje nezaboravnog provoda.

Utorak je rezervisan za najnoviju, u gradu jedinstvenu žurku, pod nazivom Summer Jam, kada se slušaju najveći domaći i strani letnji hitovi u neverovatnom miksu. Sve oni hitovi koje najviše volite u atmosferi koju samo Splav 94 može da pruži, garantuju dobru zabavu i veče za pamćenje.

Pošto žurke u "Klubu 94" izazivaju ogromno interesovanje publike, neophodno je na vreme izvršiti rezervaciju mesta pozivom na broj 064-94-94-994.

(Telegraf.rs)