KAKAV SPEKTAKL: Mali Džoni sa bendom "Dečurlija" i "Prljavo kazalište" spremaju žestoku svirku (VIDEO)

Johhny Rankovic i njegov bend The Churlians, koji je svojom rokenrol svirkom očarao celu Srbiju, nastupiće kao specijalni gosti čuvenim "prljavcima 11. juna na Tašmajdanu

Najavu za ovaj rok spektakl ste sigurno već videli: 11.juna na stadionu Tašmajdan od 20 časova čekaju Vas oni uz čiju muziku će se tek odrastati - najmlađi autorski rok bend "Johnny Rankovic&TheChurlians", i oni uz čiju muziku su mnogi već odrasli - "Prljavo kazalište".

ON JE BORAC ZA ŽIVOT I BORAC ZA ROK! Ovo je ponos naše zemlje, naše umetnosti i kulture (VIDEO)

Pozivamo sve Vas da uživamo na združenom koncertu za mlade i one koji se osećaju mladima, ponesite samo "svoje vreme“!

Saznaćete pored ostalog, šta je bilo posle “One noći kada se udavala…”, kako je sudbina udesila da se rodi Džoni i da tim stopama napravi prvi i jedini u istoriji svetskog rokenrola album “Teram po svom” sa 12 godina kao kompletni autor teksta, muzike, aranžmana, odsvirao sve gitare i otpevao sve pesme.

ISTORIJA JE ISPISANA: Pogledajte kako je mali Džoni (12), najmlađi srpski roker, promovisao svoj prvi album! (FOTO)

Album “Teram po svom” možete kupiti na sledećim prodajnim mestima: u 22 šopa Gigatrona, Vulkanu, Metropolisu, u Comtrade shop-u Ušću i Delta City, Dallas Records, Leila records and books, Maric music, Lyra muzička radnja u Merkuru, Music Trade Novi Sad i kod izdavača Pentatonik.

Svet je “Crno bijeli” po Prljavcima, a po Džoniju život ima i drugu stranu - svetlo i tamu (stihovi pesme “Pokreni se”).

Pogledajte spot:

Članovi "Prljavog kazališta" su imali tu sreću da kad su bili mladi žive u zemlji rokenrola…

A sada nam mali Džoni sa svojim bendom "The Churlians" ("Dečurlija", koji čine i  Jelena, Pavle, Griša i Marko) poručuje “Neću da živim u zemlji bez rokenrola”.

Vidimo se na Taš-u!!! A kako to uvek biva, posle dečurlije ostaje prljavo kazalište…

(Telegraf.rs)