SUDBONOSNO NE: Georgiev otkrio kako je pripremio lažnu svadbu o kojoj svi govore! (VIDEO)

- Hteo sam da zabavim ljude na rođendanu, međutim, svi su povadili telefone, i snimak je otišao daleko - rekao je, između ostalog, Georgiev

Vlado Georgiev je, gostujući uživo preko livestream-a na Telegrafu, detaljno objasnio sve oko navodne svadbe koja je prethodnih dana digla veliku prašinu, a govorio je i o drugim zanimljivim i aktuelnim temama.

Ipostavilo se da je "svadba" - lažna...

- Ne odustajem od svojih principa. Radim kako mislim da treba, i kako osećam. Nisu ni sva pravila za poštovanje  - uz osmeh je počeo priču Vlado.

Na konstataciju da nas je sve, bar na kratko, prevario, Georgiev je rekao:

- To i jeste bio cilj. Nisam to nešto planirao. Kad se moj sestrić oženio pre nekih 15 dana, dobio sam ideju da bi i ja mogao da dođem i kažem "ne".

Dodao je da je to i njegovoj voljenoj Milici ta ideja dopala.

- Isto razmišljamo, i zato smo se, verovatno, i našli. Zapravo sam samo hteo da zabavim ljude na rođendanu, međutim, svi su povadili telefone, i snimak je otišao daleko.

Pričalo se zatim o predstojećem koncertu na Tašmajdanu 25. juna, o prinovi koja je na putu i drugim interesantnim stvarima, a priredili smo Georgievu i jedno iznenađenje. Pogledajte, uostalom, sve detaljno u snimku:

(Telegraf.rs)