POSLE 6 GODINA ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Pomirile se Seka i Dragana! (FOTO)

- Ono što je nakon svega najbitnije jeste da nas dve jedna o drugoj nikada nismo rekle ružnu reč - rekla je Dragana Mirković o koleginici Seki Aleksić

Foto: Instagram/seka_aleksic, Milena Đorđević

Koleginice i nekadašnje dobre drugarice Seka Aleksić i Dragana Mirković zakopale su ratne sekire posle šest godina, budući da su 2010. godine pevačice prekinule svaki kontakt.

VOLIM ČAK I HEJVI METAL: Dragana Mirković se toliko unela u priču, da je isti BISER ponovila još jednom! (VIDEO)

Dragana je svojevremeno čula da je Seka navodno kod nekih menadžera ogovarala nju i njenog supruga Tonija, posle čega su precrtale jedna drugu, iako su bile bliske drugarice, toliko da su često i na zimovanje išle zajedno.

- Ispala sam veoma naivna. Ono što je nakon svega najbitnije jeste da nas dve jedna o drugoj nikada nismo rekle ružnu reč. To je dokaz koliko ta osoba ne misli loše o meni - izjavila je Dragana za "Star".

S druge strane, i Seka više nema ružno mišljenje o koleginici i drago joj je da je nesporazum konačno izglađen.

- Seka zbog sina ne stiže da prati sve što se piše u medijima, ali smo bile zajedno kada se povela tema o Dragani. Ona ni danas ne zna tačno šta se sve tu desilo, jer nikada nije rekla nijednu ružnu reč za nju i njenog muža Tonija. Drago joj je što je konačno shvatila šta je istina posle toliko vremena, ali je tada bila baš povređena. Uprkos svemu, o Dragani je uvek pričala lepo, ali u javnosti nije želela da je pominje - ispričao je izvor blizak Seki.

- Tačno je da je Seka preko svog advokata poslala dopis DM Sat televiziji da se njeni spotovi više ne emituju. Međutim, Dragana bi svakako zabranila njene spotove sve i da Seka nije poslala dopis. Svetlana ih je samo preduhitrila tim dopisom i tako je pokazala da drži do sebe i svog dostojanstva - ispričao je izvor i dodao da je Seki sada najbitniji sin Jakov, a emitovanje njenih spotova na Draganinoj televiziji će verovatno ubzo opet zaživeti.

(Telegraf.rs)