Balašević otkazao koncert u Beogradu, ali pevao Hrvatima

Novosadski kantautor nije nastupio u Madlenijanumu 30. maja zbog zdravstvenih problema, ali je već 1. i 2. juna pevao u Bjelovaru i Čakovcu

Đorđe Balašević je, kako je zvanično saopšteno 15. maja, otkazao koncert u Madlenijanumu zakazan za 30. maj zbog zdravstvenih problema, ali je već 1. i 2. juna pevao u hrvatskim gradovima Bjelovaru i Čakovcu.

Iz Madlenijanuma su blagovremeno obavestili Đoletove fanove da će im novac od kupljenih karata biti vraćen. Obožavaoci novosadskog kantautora su revoltirani i pitaju se zašto publika u dva hrvatska grada ima prednost nad srpskom publikom.

Balaševićeva supruga Olivera nije želela da odgovori na navedeno pitanje, a ćerka Jovana je za jedan dnevni list 18. maja rekla: "Tata je dobro. Reč je o intervenciji na zubima, na koju je dugo čekao".

U Madlenijanumu kažu da ne znaju zbog čega je Đorđe Balašević morao kod lekara.

- Nismo se raspitivali o detaljima kad nam je rekao da ima neodložan lekarski pregled. Nemamo određen datum njegovog sledećeg nastupa, ali nastavićemo da sarađujemo s njim i u narednoj sezoni, koja počinje 9. oktobra - rekla je Bojana Vasiljević, PR Madlenijanuma.

(Izvor: Kurir)