ZVEZDE GRANDA: Nikolina i Darko, "stranci" i favoriti! (FOTO) (VIDEO)

Dodikova snajka i slabovidi Crnogorac stigli su do samog finala, uprkos činjenici da pevaju u "inostranstvu"

Finalno takmičenje "Zvezde Granda" biće održano u subotu uveče od 21h u velikom "Grand" studiju na Košutnjaku. U velikom finalu našlo se 10 najboljih takmičara: Nikolina Kovač, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Slobodan Rakić, Darko Martinović, Aleksa Radenković, Nikola Nešić, Nadica Ademov i Miroslav Radulović.

Bez želje da ikoga favorizujemo, predstavljamo dvoje učesnika poslednje sezone "Zvezde Granda" koji nisu iz Srbije - Nikolinu Kovač iz Bosne i Hercegovine  i Darka Martinovića iz Crne Gore.

Intrigantna učesnica "Zvezda Granda" Nikolina Kovač svojim nastupima i oblačenjem izaziva oprečne komentare u javnosti. Ona nastupa bez grudnjaka na sceni i uvija se provokativno u uskoj kratkoj haljinici, a upoređivali su je sa Natašom Bekvalac i Jelenom Karleušom.

Nikolina ima 22 godine i rođena je u Sarajevu. Od detinjstva je imala sklonosti ka muzici, pa je završila nižu muzičku školu, odsek solo pevanje, paralelno sa časovima klavira. Još kao manja osvajala je nagrade na festivalima: “Djeca pjevaju hitove“, “Iskra znanja“, “Festival u Maglaju” i “Prvi aplauz“…

Kaže da joj je najveći izazov takmičenje u "Zvezdama  Granda", a nakon nastupa na Grandovoj sceni i baraža, Nikolina je stigla do samog finala. Trenutno je na trećoj godini studija žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Sarajevu.

Nikolina je u ljubavi sa Ljubišom Dodikom, rođakom Milorada Dodika, premijera Republike Srpske. Atraktivna plavuša je, prema priči upućenih, skoro dve godine srećno zaljubljena.

Njen dečko se nije protivio da učestvuje u izboru za "Zvezde Granda". Nakon prvog učešća u ovom takmicenju, počela je da nastupa sa svojim bendom sa kojim i danas sarađuje i sa kojim je stekla iskustvo koje do tada nije imala. Upravo zbog toga je, tvrde stučnjaci, sa više samopouzdanja i spremnosti ušla u novi krug takmičenja po povratku iz baraža.

Ljudi koji je poznaju kažu da je uporna, vredna i odlučna, što su karakteristike koje svakako Zvezda Granda mora da poseduje. Dodatno je ispunjava pisanje pesama, kao i komponovanje.

Nikolina je veliki ljubitelj životinja i i već duže ima kućnu ljubimicu pekinezera Klari.