BeGe Nova 17: Prava beogradska novogodišnja žurka samo u Dorćol Platz-u!

Ako za vas i vaše društvo tražite pravu beogradsku novogodišnju žurku, sa savršenom aromom internacionalnog, predlažemo da se 31.12. zaputite na Dorćol Platz na žurku (ili doček) BeGe Nova 17

Bege Nova 17 se održava u srcu najstarije beogradske opštine, a organizatori navode da su događaj posvetili svima onima koji vole naš grad kao i stranim posetiocima koji će tokom novogodišnje noći imati priliku da uživaju u njemu!

Program je pažljivo koncipiran kako bi na najbolji način prikazao raznovrsnost beogradske muzičke scene i omogućio svim posetiocima da osete jedinstveni doživljaj noćnog života prestonice. Na događaju nastupaju: kolektiv Radio Etar – mlade nade beogradske elektronskce scene, Zemlja Gruva Sound System – sastav čiji su energični nastupi i zarazne note odavno poznati publici u regionu, parti dvojac DJ BKO & Bege Fank – momci koji svojim konceptom БЕГЕФАНК žurke tresu zidove klubova po Beogradu, DJ kolektiv "Masai Warriors" koji čine dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov - petorka dobro poznata svim klaberima i ljubiteljima elektronske muzike u Beogradu i Srbiji.

Ono što našem glavnom gradu daje posebnu čar je duh svetske metropole kojom Bege odiše. A da bi uneli i tu dozu svetskog zvuka u svoju žurku organizatori su najavili i dva didžeja iz Švajcarske – Manuel Fischer, prvi švajcarski DJ koji u svojoj biografiji ima nastup u okviru najčuvenije svetske DJ promocije Boiler Room, kao i njegov kolega i ujedno jedna od najvećih mladih zvezda u usponu na ciriškoj klupskoj sceni – Marcism.

Vrata Dorćol Platz-a se otvaraju u 21:00h, a karte za BeGe Novu 17 možete kupiti online na sajtu www.ddtickets.rs ili lično na sledećim lokacijama:

-  DD Tickets, Strahinjića Bana 22

-  Sve poslovnice WinWin-a, širom Srbije

-  Dorćol Platz, Dobračina 59b

-  Zla Shtek, Pešački prolaz Albanija bb, lokal br.3

-  Barbers Shop, Karađorđeva 49/1, Savamala

Cena za prvi kontigent od 100 ulaznica iznosi 1.499 RSD, dok će regularna cena iznositi 1.899 RSD. Poslednjih 100 ulaznica će se prodavati po ceni od 2.299 dinara, a uz svaku kupljenu ulaznicu se dobijaju i dva kupona za piće.

Ako volite Beograd, ako volite muziku, lepa i nasmejana lica, ako volite iskrenu zabavu, i ako barem malo verujete da će vam cela naredna godina biti u znaku dočeka, onda je BeGe Nova 17 sigurno jedan od najzanimljivijih beogradskih dočeka 2017. godine.

Osmeh na lice i pravac Dorćol Platz.

(Telegraf.rs/ PR)