Goca o propalom braku: Želela sam više nego što sam mogla da zagrizem

''Da bih se zaštitila od gomile idiota i energetskih vampira kojima sam mamac za iživljavanje, možda je i bolje što na televiziji izgledam drčno i opasno'', rekla je Goca Tržan sinoć u emisiji ''Dobro veče Srbijo''

U sinoćnjem gostovanju u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić-Alimpić, pevačica Goca Tržan osvrnula se na protekli buran period u životu, i medijsku gungulu kroz koju je prošla prošlog leta, kada se razvela od Ivana Marinkovića.

"Iako zaista puno radim, živim najobičnijim, mogu reći čak i dosadnim životom. Kada mi je svega bilo preko glave pre nekoliko meseci, izjavila sam da se više nikada neću udati, ali sada ipak kažem ko zna, sve je moguće", rekla je Goca.

"Moji roditelji koji su dugo godina u braku su mi uzor. Oduvek sam htela da i ja imam brak u kojem se i dan danas oseća ljubav. Ko zna, možda sam želela malo više nego što sam mogla da zagrizem", naglasila je pevačica.

"Bila sam jako ljubomorna na Lokicu Stefanović, a s obzirom na to da sam kao mala bila nemirna, često su mi roditelji znali zapretiti da će se Lokica udati za Zdravka ako se ne smirim", kroz smeh je rekla Goca, i prisetila se trenutka kada je kao odrasla žena upoznala slavnog pevača.

"On je toliko harizmatičan, a jednostavan čovek, da je to neverovatno. Čak je jednostavniji od mnogih ljudi iz običnog života", završila je Goca.

 

(Tekst i foto: Mladen Mitrić/Telegraf.rs)