Lepa voditeljka Katarina napustila emisiju "Sve za ljubav" (VIDEO)

- Razlaz nikada ne može biti lak, ali sam bila spremna na njega - rekla je Katarina Šišmanović, koja je pre toga raskinula emotivnu vezu sa Goranom Stamenkovićem

Katarina Šišmanović više neće biti voditeljka emisije "Sve za ljubav". U intervju za časopis "Glorija", srpska lepotica je otkrila i da je raskinula romansu sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenković.

Da li je i vama OVAKO lepša? Voditeljka emisije "Sve za ljubav" bez šminke! (FOTO)

Izabrana najseksi srpska voditeljka, a nije ni sa Pinka, ni sa RTS-a! (FOTO) (VIDEO)

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života - rekla je Katarina i dodala:

- Razlaz nikada ne može biti lak, ali sam bila spremna na njega. To je trenutak kada donesete odluku kao zrela osoba, bez suza, rasprava, priča. Ništa nije lako kada se prekine, ali kada shvatite da je to jedina opcija, onda treba da završite tu epizodu. Često kažu da vam posle šest meseci nedostaje i kamen koji vam ispadne iz džepa. Naravno da mi sve nedostaje i da boli - navela je ona.

Podsetimo se

(Telegraf.rs/izvor: "Glorija")