Previše sam smršala i ugrozila zdravlje... Ispovest najzgodnije srpske voditeljke!

Katarina Šišmanović je pre izvesnog vremena drastično smršala, zbog čega je imala zdravstvenih problema

Bivša voditeljka emisije "Sve za ljubav", Katarina Šišmanović, otkrila je da je pre nekoliko godina imala zdravstvenih problema i ispričala kako se nosila sa njima.

Najzgodnija srpska voditeljka posle 9 godina NAPUSTILA televiziju, a razlog će vas ODUŠEVITI!

U pitanju je period od pre nekoliko godina, kada je Katarina zanemarila zdravlje i drastično smršala.

- Nekada nisam obraćala mnogo pažnje na zdraviju ishranu, ali je postojao jedan period kada sam mnogo smršala i kada sam počela da se osećam loše. Manjak kilograma je nezdrav, baš kao i višak, i dovodi do brojnih poremećaja u organizmu - ispričala je Šišmanovićeva.

- U jednom momentu imala sam 52 kilograma, što na moju visinu od 178 cm nije bilo normalno, naročito ne po zdravstvenim parametrima. Tada sam u svoju ishranu uključila jaja, crveno meso, divljač, morsku ribu, slaninu, kajmak, sir, masinovo ulje, koštunjavo voće, i za dve i po godine uspela sam da se ugojim oko osam kilograma, a što je najznačajnije, zdravlje mi se drastično poboljšalo - izjavila je Katarina za magazin "Hello".

- Svako bi trebao da sluša svoj organizam i da mu daje ono što mu je potrebno. Sada se osećam mnogo bolje, imam više energije. Na teži način sam saznala šta je pravilna ishrana za moj organizam i sada to i te kako poštujem - završila je lepa voditeljka.

(Telegraf.rs)