OGLASIO SE: Dečko Jelene Krunić otkrio u kakvom je zaista odnosu sa svojom devojkom (FOTO)

Posle informacije da je navodno ljut na Jelenu Krunić, Daki Savić je rešio da stavi tačku na spekulacije

Daki Savić, dečko Jelene Krunić, rešio je da se oglasio povodom medijskih navoda koji se tiču njega i njegove devojke. On je na Instagramu napisao da je i dalje u emotivnoj vezi sa Krunićevom.

OVO JU JE BAŠ POGODILO: Jelena Krunić je plakala kao kiša kada joj Ljuba prenela ovu informaciju (FOTO)

- Jelena i ja smo i dalje zajedno i tu nema diskusije. Informacija koju je Jelena dobila, drugačije je shvatila nego kako je bila namera i zato njena emotivna reakcija bila takva. Trebalo je da bude informativno a ne napadom.

Kao što dosta vas zna, Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osećanja bez filtera. Ovde nije u pitanju nikakva prošlost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema izmedju nas. Ali kao sto bi trebalo, to je da privatnost sačuvamo između nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali ništa što ne može da se reši jer uz ljubav ide razumevanje, postovanje i praštanje - napisao on.

On je demantovao da je Jelena sekla vene i da su je pregledali psihijatri iz ustanove "Laza Lazarević".

- Takođe bih dodao da je Jelena u odličnom stanju, nije tako strašno kao što mediji prenose, bila je kod lekara da joj zavije ruku jer je pri udaranju sijalice se rasekla. Nikakva seča vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarević, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam što ste uz Jelenu i podržavate je u "Parovima" i u našem životu /Daki - napisao je Daki Savić.

(Telegraf.rs)