IZNENAĐENJE U IME LJUBAVI: "Leksington bend" obradovao publiku za Dan zaljubljenih! (FOTO)

Nakon spota za pesmu "Bosanka", momci iz grupe Leksington poklonili su svojoj vernoj publici novi album "Noć pod zvijezdama"

Momci iz grupe "Leksington", najpopularnog benda na našim prostorima, za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi, za Dan zaljubljenih iznenadili su svoju publiku novim albumom.

KAKVU BOMBU IMA KRAJ SEBE! Supruga srpskog pevača rodila je TROJE dece, a izgleda BRUTALNO! (FOTO)

Pristup snimanju četvrtog studijskog albuma bio je na nivou svetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki deo albuma, koji nosi naziv "Noć pod zvijezdama", a sa 15 novih pesama su ipak ostali dosledni svom zvuku.

Studio RSL iz Novog Mesta u Sloveniji, u kojem su između ostalog snimale velike zvezde ex yu scene, kao što su Gibonni, Zdravko Čolić, Parni valjak i mnogi drugi, doprineo je da grupa "Leksington" zvuči bolje nego ikad.

Master pesama urađen je u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album, bili su zaduženi svi eminentni autori u Srbiji, poput: Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih...

Zanimljivo je da su momci iz "Leksingtona" prvi put sarađivali sa Ognjenom Amidžićem i Reljom Popovićem, a svoj autorski pečat na čak tri pesme dao je i Miloš Vuksanović, gitarista grupe.

Album "Noć pod zvijezdama" u prodaji je u pet "Vulkan" knjižara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, u periodu od 14. do 19. februara, a uz kupovinu novog CD-a stiže i iznenađenje - bonus DVD sa beogradskog koncerta na Stadionu.

(Telegraf.rs)