Drugi su pravili žurke za 500 ljudi, trošili hiljade evra, a ovako je ćerka Saše Popovića proslavila 18. rođendan! (VIDEO)

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, je za Telegraf otkrila kako je njihova mezimica Aleksandra proslavila punoletstvo

Nedavno je Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović proslavila 18. rođendan, ali za razliku od ostale dece poznatih ličnosti, Aleksandra nije želela nikakvu žurku, i punoletstvo je obeležila skromno i daleko od očiju javnosti.

Ovu pevačicu je Saša Popović umalo oženio, a ovako su izgledali dok su se voleli pre 25 godina! (FOTO) (VIDEO)

Budući da je već godinama na estradi stvar prestiža organizovati što luksuzniju i što skuplju žurku za punoletstvo svoje dece, očekivalo se da će i za Sašinu i Suzaninu mezimicu biti organizovana zabava koja će se dugi prepričavati, međutim, kako ističe Popovićeva supruga, njihovoj ćerki nije ni na pamet palo da tako proslavi 18. rođendan.  

-  Skromno, intimno, u krugu porodice... Ćerka nam je rekla: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona - ispričala je Suzana Jovanović za Telegraf.

Pogledajte šta je sve Suzana Jovanović rekla od svojoj deci i braku sa Popovićem:

(Telegraf.rs)