Verila se Milica Dabović!

Milica Dabović je iznenadila sve kada je na svoj Fejsbuk stranici objavila da se verila

Nekoliko dana nakon što se pojavila vest da Milica Dabović ima novog dečka Vuka, košarkašica je danas na svojoj Fejsbuk stranici objavila da se verila i obradovala svoje fanove. Međutim, taj post je odmah obrisala, ali i to je bilo dovoljno da se Dabovićeva ponovo nađe u centru pažnje.

Milica Dabović ima NOVOG DEČKA, evo ko je on i čime se bavi!

Da podsetimo, kao što je Telegraf ekskluzivno objavio, Milica je u vezi sa Vukom, i sa njim se prvi put zajedno u javnosti pojavila 7. marta u Novom Sadu.

Inače, Vuk ne voli da se pojavljuje u medijima, a Dabovićeva je jutros na svom Instagram profilu objavila fotografiju majice sa slikom vuka...

KAKVA PROMENA! POLUGOLA Milica Dabović zapanjila SEKSI fotkama na društvenim mrežama! (FOTO)

Milica je, kako saznajemo, sa drugaricom otputovala u Dubai, a potom joj se pridružio i Vuk... Milica je očigledno pronašla novu ljubav a danas je usledila famozna veridba...

Pozvali smo Milicu i na našu molbu da prokomentariše svoj post na Fejsbuku i da li su se Vuk i ona zaista verili u Dubaiju, Dabovićeva je kratko odgovorila:

- Dezinformacija!

Na našu konstataciju kako to da se radi o dezinformaciji, kada je vest o veridbi objavljena na njenoj Fejsbuk stranici, Milica je uzvratila rečima:

- Dezinformacija, i nisam u Dubaiju! Hvala, doviđenja. 

Da li se Milica samo šalila objavom veridbe, ili je zaista bila ozbiljna, videćemo uskoro...

ODLAZIM IZ SRBIJE, NEMOĆNA SAM... Otvoreno pismo Milice Dabović!

(Telegraf.rs)