KUKU, SPLJOŠTENA MI GLAVA! Ovako izgleda intervju sa Milicom Todorović kada misli da nije DOVOLJNO LEPA! (VIDEO)

Ne, ovo nije rubrika "iza kamera", već je spontani razgovor sa "nesređenom" Milicom Todorović!

I taman kada pomislimo da nam Milica Todorović neće ponovo naterati suze na oči od smeha, kao što to inače biva, pevačica nas iznova oduševi svojom spontanošću, što je učinila i u najnovijem intervjuu za naš portal.

ZAPALILI STUDIO! Bane pred Milicom počeo URNEBESNO da je imitira, a faca koju je ona složila vredi MILION DOLARA! (VIDEO)

Milicu smo, kako ona kaže, zatekli "nespremnu" za snimanje, budući da je nenaspavana i da je sama sređivala frizuru, što inače ne radi...

- Kuku, što mi je ovako spljoštena glava?! - beskrajno simpatična je bila Milica već na samom početku razgovora, a zatim, kada je malo popravila kosu (mada je nama bilo sve na svom mestu i pre toga), nastavila je da nas nasmejava...

Objasnila nam je da se gotovo uvek sama šminka, za razliku od frizure koju stalno poverava frizeru, da je ustala kasno zbog nastupa prethodne noći, a nama je izgledala tip-top sređena, kao i uvek!

A kada smo joj, na kraju razgovora, rekli da ima lepe oči, Milica se približila kameri i... opet uspela da nas oduševi svojom reakcijom, kao što će i vas - sigurni smo!

Pogledajte beskrajno simpatični intervju sa Milicom:

(Telegraf.rs)