SKINULA SE I POKAZALA SEKSI GUZU! Kada vidite kakvo telo ima devojka Viktora Savića, i vi ćete ODLEPITI za njom! (VIDEO) (FOTO)

Teodora Miljković uspela je da zarobi srce Viktora Savića, a nakon ovih scena mnogi će muškarci zažaliti što će glumica uskoro stati na ludi kamen

Devojka Viktora Savića, mlada glumica Teodora Miljković, imala je zapaženu ulogu u "Budvi na pjenu od mora", a u jednoj od scena iz pomenute serije pokazala je svoje više nego seksi telo!

Pre 30 godina sa Žarkom Lauševićem je bila zvezda filma "Oficir s ružom", bila je seks simbol u Jugoslaviji, a ovako danas izgleda Ksenija Pajić (VIDEO)

Teodora je bila i te kako primećena u jednoj provokativnoj sceni na plaži, dok se skidala u bikini...

Pokazala je svoje zgodno telo i zategnutu guzu u tangama...

A onda i kompletnu figuru...

'Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj! Proslavio se u filmu "Lepa sela, lepo gore", doživeo porodičnu tragediju, a ovako sada izgleda mali Halil! (FOTO) (VIDEO)

Teodora se ne pojavljuje često u javnosti, ali posle ovoga mnogima je bilo jasnije čime je, između ostalog, mlada glumica uspela da zarobi Savićevo srce.

Ko bi odoleo takvom stasu, zar ne?

Pogledajte kompletan snimak skidanja iz serije (premotajte na 27:35 minut):

Da podsetimo, Viktor i Teodora zabavljaju se nešto više od godinu dana, uskoro će započeti zajednički život, a ovog proleća navodno će vezu krunisati brakom.

Poslušajte šta nam je Viktor o tome rekao u jednom od intervjuua za Telegraf:

(Telegraf.rs)