Prošli put je bio u "Talentu" zbog svoje žene i dobio ZLATNI TASTER, sada se vratio, izgovorio DOBRO VEČE, i raspametio žiri kao NIKO! (VIDEO)

Čim je Tunižanin izašao na scenu i izustio: "Dobro veče, dame i gospodo", celokupan žiri takmičenja "Ja imam talenat" ostao je u čudu

Takmičar Nouredin Sajeh iz Tunisa, prošli put predstavio se žiriju šoua "Ja imam talenat" plesnim umećem i dobio zlatni taster kojim je prošao direktno u polufinale, a sada se vratio na scenu još spektakularnijim nastupom!

Kada čujete ŠTA je Danica Maksimović uradila za dečka kog su roditelji napustili suze će vam SAME TEĆI!

Sajeh je ovaj put pred sve izašao kao pravi robot, pokazao neverovatne pokrete koje pravi svojim telom, a žiri je ostavio u čudu...

ŠOK ZA ŠOKOM! David je prvo svima pročitao misli, a kada ga je Ana Nikolić pitala KOG POLA je BEBA koju nosi, evo šta je uradio! (VIDEO)

- Dobro veče, dame i gospodo. Dobro veče žiri. Jeste li spremni za šou? - izustio je takmičar i već u prvim sekundama Žika Todorović je zanemeo!

Pogledajte najavu za novu epizodu šou programa "Ja imam talenat", koja je na programu u četvrtak, 6. aprila, na televiziji Pink u 21:30 časova:

(Telegraf.rs)