Najveći šok do sada: Otkriveno koliko je para Aleksandra dobila za seks sa Mladenom (VIDEO)

- Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima "Parova" - tvrdi izvor blizak Aleksandru Čabarkapi

Saga o Aleksandri Čabarkapi i Aleksandri Subotić se nastavlja i Čabarkapa tvrdi da mu je Aleksandra priznala da je dobila 3.500 evra za seks sa Mladenom u rijalitiju "Snajke".

Pop ušao u "Parove", pa otkrio koja mu je omiljena pevačica i za kojeg učesnika navija! (VIDEO)

U jednom od pisama koje je tajno slala Čabarkapi u zatvor, Subotićeva je navodno otkrila veliku tajnu iz prethodnog rijalitija u kojem je učestvovala sa Vuletićem.

- Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima "Parova". Pisma je krišom davala ženi koja brine o njenom detetu, pa ih je ona slala na zatvorsku adresu. Često ih je krila i u detetovim igračkama. U tome je učestvovao i Denis, koji je izbačen iz rijalitija. Poslednje pismo od nje Čabarkapi je došlo 15. februara i u njemu se dotakla toga da je imala seks sa Mladenom u prethodnom rijalitiju "Snajke - kaže izvor kojem se Čabarkapa poverio, i dodaje:

- Ona tvrdi da s Mladenom ničega nije bilo, već da je ta priča dogovorena s produkcijom kako bi se digla prašina. Priznala je da je za sve to dobila 3.500 evra.

A ovako je izgledala akcija Aleksandre i Mladena u WC-u:

(Telegraf.rs)