SVE PRŠTALO NA USKRS: Pogledajte ceo snimak skandalozne svađe Zorice Brunclik i Maje Nikolić (VIDEO)

Maja i Zorica su se žestoko posvađale u "Pinkovim zvezdama" i publika im je nekoliko puta zviždala

Čim se Zorica Brunclik vratila u "Pinkove zvezde" žestoko se posvađala sa Majom Nikolić a njihova uskršnja rasprava je iznervirala sve u studiju.

Ovoliku PERVERZIJU još niste videli! Dari sve ispadalo u "Pinkovim zvezdama", takmičari ŠOKIRANO gledali u njene ogromne grudi! (FOTO) (VIDEO)

Sukob je počeo oko razlike između triole i trilera, a onda su dve pevačice počele da se raspravljaju punih desetak minuta. Brunclikova je izgubila živce kada ju je Mja po ko zna koji put nazvala gospođom ministarkom.

- Majo ti postiš? E pa, vidiš, u Bibliji piše da greh ne ulazi na usta, već izlazi iz usta, a ti si se večeras toliko puta ogrešila o mene. Ako si vernik, ako postiš, onda moraš da uzdržiš i pošto je vreme posta... Lepo me, bre, dete zamoli da ti oprostim, a ne da lupetaš kojekave gluposti - rekla je Zorica a Nikolićeva joj je uzvratila istom merom.

- Ja ne mogu da se takmičim sa diplomom niškog fakuleteta, prvo, ja se gospođa minstaraka izvinjavam vama, ali ako se prvo izvinite Milanu jer ste ga tokom posta toliko izvređali, i svima nama da se izvinite što ste nas vređali, a ja ću vama da se izvinim kada se vi nama izvinite - poručila je Maja.

Pogledajte svađu Zorice i Maje:

(Telegraf.rs)