IZLIO JOJ SE SILIKON: Tamara Đurić hitno operisana, život joj bio ugrožen?!

- Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona - navodi izvor blizak Đurićevoj

Starleta Tamara Đurić hitno je operisana u jednoj beogradskoj klinici nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, zbog čega joj je navodno zdravlje ozbiljno ugroženo.

BAŠ NIŠTA NIJE SAKRILA: Tamara Đurić SKROZ gola! (18+) (FOTO)

Tamara je pre nekoliko meseci povećala guzu, ali njeno telo očigledno nije prihvatilo silikon, i došlo je do komplikacija zbog kojih je Đurićeva prebačena u bolnicu.

- Pozlilo joj je i odmah je prebačena u bolnicu, situacija je baš bila alarmantna. Izlio joj se silikon u zadnjici i napravio haos. Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona - tvrdi izvor blizak Tamari za Pink.rs i dodaje da je Đurićeva i dalje u bolnici i da ona o svojim zdravstvenim problemima razgovara samo sa najbližima.

- Niko ništa ne zna, bukvalno se nikom ne javlja na telefon. Čula se sa svojima, a tamo joj je sestra, koja po ceo dan provodi sa njom u bolnici. Tamara je baš loše, očajna je, ali nada se da će se sve na kraju dobro završiti - zakljuio je jedan od prijatelja Tamare Đurić.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)