Batistuta mu je krao fore, maltretirao je Harija Potera, a sada srpski glumac igra ozbiljnu facu u svetskom ostvarenju! (FOTO) (VIDEO)

Poznati srpski glumac Predrag Peđa Bjelac odlično se snašao glumeći u seriji "Genius", koja govori o životu naučnika Alberta Ajnštajna

Predrag Peđa Bjelac važi za jednog od jednog od najboljih srpskih glumaca. Mnogi od nas sećaju se rado filma "Kada porastem biću Kengur", kada je kao briljirao u ulozi Barona, a čuvena scena kada laže u kladionicu stekao je već status legende.

Podsetimo kako je Peđa Bjelac kao Baron u filmu "Kada porastem biću Kengur" laže u kladionici i priča onu čuvenu anegdotu o fudbaleru Gabrijelu Batistuti:

Da podsetimo, Peđa Bjelac glumi i u popularnoj srpskoj seriji "Ubice mog oca", i to lik Nikole Kovačevića.

Peđa Bjelac već odavno gradi svetsku karijeru, i to više nego uspešno. Glumio je čarobnjak Igora Karkarofa u ostvarenju "Hari Poter i Vatreni Pehar".

Podsetimo se jedne od scena iz ovog filma gde možemo da vidimo Peđu Bjelca:

Budući da je svetu pokazao da je sjajan glumac, dobio je priliku da igra i svetskoj hit seriji "Genius" Rona Hauarda, koja govori o životu naučnika Alberta Ajnštajna i koja se emituje na televiziji "National Geographic". Bjelac u ovom ostvarenju glumi oca Mileve Marić Miloša Marića, a u ovoj ulozi snašao se odlično.

Da podsetimo, u ovoj hit seriji još glumi poznati svetski glumac Džefri Raš, koji igra starijeg Alberta Ajnštajna.

Inače, Peđa Bjelac glumi u drugoj, trećoj i četvrtoj epizodi ovog ostvarenja.

Pre neki dan bila je prikazana druga epizoda serije "Genius", a kako se Peđa Bjelac snašao, premotajte na 0:22 odnosno na 0:55 minuti snimka.

Pogledajte trejler za drugu epizodu:

(Telegraf.rs)